ta tag i den du älskar!

att älska och förlåta är viktigt, men om de inte går? vad gör man då? om du säger nåt som gör den andra sur, som du verkligen ångrar, vänd direkt om och säg de så han/hon förstår hur mycket du älskar den personen, för annars kommer du ångra stt du inte gjorde de.
livet hade vart enkelt utan bekymmer, man kommer alltid till en punkt i livet där man spola tillbaka tiden och börja om. Göra på ett annat sätt.. men de går inte.
Så säg till din du gillar eller älskar hur mycket du verkligen gör de! ingen idé aatt gömma det. För säger du inget så går de bara snett. Att förlåta är viktigt men man ska inte alltid förlåta, har någon varit väldigt dum mot dig och sårat dig djupt så kanske de är bättre att du låter han/hon vara för om du håller på blir inget bättre, jag vet att de kan vara svårt ibland men de är lika bra att inte göra de för allt blir bara värre, tro mig! Men mitt i all sorg har man alltid en vän som älskar dig, som hjälper dig att resa dig upp när du mår som sämst , glömm aldrig de! de behöver inte vara många 1 räcker men man har oftast några. Det är bättre att ha en riktig vän som finns i alla lägen än 10 stycken som bara vill prata när de passar dom. Komihåg de!

godnatt allihop :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0